Blog

Arquitectura saludable

Arquitectura

Vius en una casa saludable?

La Geobiologia és la ciència que estudia la relació entre la terra (GEA) i els éssers vius (BIOS=vida), buscant la qualitat vital de l’espai habitat.

 

Dorms bé? T’aixeques descansat?

Amb l’estudi de la Geobiologia aprenem a reconèixer les zones favorables per a la salut,el bon lloc” i a evitar les zones no favorables. Més del 50% de les malalties tenen el seu origen en el lloc en que s’habita o treballa. Una prolongada exposició a una combinació de radiacions adverses esgota el sistema d’autocorrecció dels éssers vius. Tant el sistema nerviós, el neurovegetatiu, com el sistema immunològic poden quedar alterats, afavorint o accelerant malalties.

 

Vols saber quines radiacions t’envolten?

Amb una prospecció geobiològica s’identifiquen els nivells de contaminació energètica als que s’està exposat. Es mesuren els camps elèctrics, magnètics i electromagnètics i es detecta l’existència de possibles alteracions terrestres (Prospecció bàsica).

 

Vols saber com gaudir d’espais saludables?

Amb els resultats d’una prospecció geobiológica es pot determinar l’existència de les zones alterades i de les zones més favorables per ubicar els llocs de descans o treball, tenint en compte el nivell de radiacions mesurat i detectat. (Prospecció completa).

 

Recomanacions bàsiques que pots fer avui:

  • Utilitzar despertador a piles (no radiodespertador).
  • Utilitzar telèfons fixes amb fil (no telèfons sense fil).
  • Durant la nit, tenir el telèfon mòbil en mode avió i no carregar-lo a prop del cap.
  • Tenir connexió a internet per cable (no Wi-Fi).
  • En cas de tenir Wi-Fi, desconnectar-lo durant la nit.
  • Ventilar l’habitatge o lloc de treball cada dia.

VALORS DE REFERÈNCIA SEGONS SBM 2015 (INSTITUT ALEMANY BAUBIOLOGIE MAES / IBN)

 

Leave a Reply